7090 Tamási, Rákóczi u. 114. - Tamási méhészbolt

Telefon hétköznap 9:00-17:00-ig: Tel: +36 (30) 901-92-28, +36 (30) 620-26-75

ELKÖLTÖZTÜNK! 700 m-re a régi címünktől!

A budapesti üzletünk megszünt! Továbbiakban csomagküldéssel,
megfizethető szállítási díjjal várjuk vásárlóinkat!

Házhoz szállítás: Magyarországon a Sprinter végzi!

Külföldre a GLS futárcéggel szállíttatunk!

TAM-Méz Kft.

Api Total cukorszirup

Az Api Total egy szirup, amelynek összetétele ideálisan hat a méhcsaládok fejlődésére. Ezt a terméket sikeresen lehet használni a méhcsaládok felfejlesztésére a hordásos időszak előtt és ősszel segíti a testzsír kialakítását és az élelemkészlet biztosítását. 

Előnyei: 

Csökkenti a megbetegedések kockázatát - valamennyi összetevője állatorvosilag igazolt, - nem tartalmaz aflatoxinokat, peszticideket vagy neonikotinoidokat, - alacsony pH értéke megakadályozza a Nosema előfordulását.

Megerősíti a méhcsaládokat - a mézhez hasonló kiegyensúlyozott vitamin, ásványi anyag és aminosav tartalom fejleszti és megerősíti a méhcsaládot, - serkenti a méhanyai petézését, - alakítja a testzsírt

Időmegtakarítás - könnyen alkalmazható mert a termék nem igényel előkészítést, a tárolóedény mércével van ellátva a könnyebb adagolás elősegítése miatt

Összetétel: fruktóz, glükóz, szacharóz, víz, vitaminok: B1, B2, B6, B12, C-vitamin, Ca pantoténsav, biotin, niacinamid, Ca; ásványi anyagok: Mg, P, Na, K, Cl, Fe, S; aminosavak: Tryptophan (L), Methionine (DL), Lysine (L). 

Használati útmutató:

Serkentésre: A terméket 20-25% vízzel kell hígítani és 2-3 naponta 250-350gr szirupot adjunk a méhcsaládoknak azok erősségétől függően.

Élelempótlásra: 2-3 naponta 350-500gr hígítás nélküli szirupot adjunk a méhcsaládoknak azok erősségétől függően.

Ellenjavallat: Ne alkalmazza hordásos időszakban. 

Nettó tömeg: 13 kg

Api Total cukorszirup

13 000 Ft/

Mennyiség: