7090 Tamási, Rákóczi u. 61. - Tamási méhészbolt

Telefon hétköznap 9:00-17:00-ig: Tel: +36 (30) 901-92-28, +36 (30) 620-26-75

1162 Budapest, Szlovák út 101. - Budapesti méhészbolt

Telefon hétköznap 9:00-17:00-ig: Tel.: +36 (1) 4424520

Házhoz szállítás: Magyarországon a Sprinter végzi!

Külföldre a GLS futárcéggel szállíttatunk!

A kialakult helyzetre való tekintettel megnövekedettek a rendelések. Feszített tempóban dolgoznak a kollégák, de ők is csak emberek. Legyenek türelemmel a csomagküldéssel. Igyekszünk mindenkit kiszolgálni.
Megértésüket és türelmüket köszönjük.

TAM-Méz Kft.

Apibiovit kiegészítő takarmány

Az Apibiovit a méhek kiegészítő takarmánya olyan időszakokban, amikor nem áll rendelkezésükre természetes táplálékforrás.

Apibiovit kiegészítő takarmány

Az Apibiovit olyan vitaminokat és aminosavakat tartalmaz, amely a méhek számára nélkülözhetetlen, s természetes táplálékukhoz hasonló mértékben van jelen ezen készítményben. Kedvezően befolyásolja a szervezetben lejátszódó metabolikus folyamatokat, ezáltal fokozza a méhek betegségekkel szembeni ellenállóképességét, erősíti a családokat és növeli termelőképességüket

További információk...

6 060 Ft/db

Mennyiség: db

Akik ezt a terméket megtekintették, gyakran vásárolták:

Apibiovit kiegészítő takarmány további információk

Javallat

A méhcsaládok fejlődését ösztönzi/segíti elő kora tavasszal illetve a beteleltetésre történő felkészítés időszakában. Kiegészítő etetéskor, különösképpen pollenszegény időszakban, téli etetőkészlet feletetésénél, a fiasítás illetve az anya petézésének serkentésére kiválóan alkalmas.
Ezen vitamin és aminósavas készítmény használata különösképpen ajánlott olyan időszakban, amikor a méhek nem lelnek elegendő természetes élelmet környezetükben.

Adagolás

Keverjünk 5 ml Apibiovit oldatot 1 l cukorszirupba, s naponta itassuk meg ezen mennyiséget mintegy 7 - 10 napon keresztül.